Ösztöndíjak


A 2016. évi MMTT kongresszuson a ”legjobb bejelentett előadás” c. pályázat nyertesei az MMTT Vezetőségének közös döntése alapján:


Dakó Eszter és Dakó Sarolta


Az előadásokat az alábbi linkeken keresztül tekintheti meg:
 

Dakó Eszter: Melyik tápszert javasoljam a betegemnek? (dilemmák, lehetőségek és korlátok Magyarországon és Európában)

Dakó Sarolta: A maltruníció rizikójának önszűrése
 

A pályázat díja: 150.000 Ft.

-----------------------------------------

2017. évi kongresszusi támogatásra, tovább- képzésre felhasználható ösztöndíjra pályázatot hirdetünk idei kongresszusunkon is.


A 2017. évi MMTT kongresszuson elhangzó olyan előadással lehet pályázni, amelynek első szerzője 40 év alatti orvos, szakdolgozó, MMTT tag. A pályázat nyertese az MMTT vezetősége által legjobbnak tartott bejelentett előadás első szerzője.


Pályázat díja: 200.000 Ft.

Küldetés

A Magyar Mesterséges Táplálási Társaság (MMTT) célja a hazai és külföldi eredmények alapján ismertetni és terjeszteni a korszerű klinikai (enterális és parenterális) táplálás elméletét és gyakorlatát, azt a magyar orvostársadalommal elfogadtatni és elősegíteni annak kórházi és otthoni gyakorlati felhasználását.

 

A MMTT feladata ennek a tudományágnak a kutatása és fejlesztése, a tagok tudományos ismereteinek bővítése és orvosetikai nevelése.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy ezen a fórumon keresztül lehetőségünk nyílt a napi kapcsolattartásra a szakterületen tevékenykedő kollégákkal és az érdeklődő látogatókkal egyaránt.

 

Tagjaink így nemcsak évente néhány alkalommal, hanem az Interneten keresztül akár naponta is találkozhatnak egymással, a Társasággal, és a konzultációs lehetőséggel élve szakmai tanácsot is kérhetnek.

 

Kérjük, hogy észrevételeikkel, kérdéseikkel, javaslataikkal segítsék munkánkat.