Ösztöndíjak


A 2018. évi MMTT kongresszuson a ”Legjobb bejelentett előadás” című pályázat nyertese az MMTT Vezetőségének közös döntése alapján:
 
Galló Nóra
SE ÁOK II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika

Előadás megtekintése »

A pályázat díja: 200.000 Ft

KÖNYVAJÁNLÓ

A könyvismertető megtekintéséhez kattintson ide!

Kereken húsz éve született utoljára a klinikai táplálás terén magyar nyelvű szakkönyv, így időszerű volt az ide vágó ismeretek friss áttekintése. A szerző, Dr. Télessy István, 6 részre bontva 26 fejezetben tárgyalja a humán táplálkozás és táplálás valamint gyógyító célú táplálás kérdéseit.
 

Tovább

Rovatok: Hírek

ESPEN klinikai táplálási és anyagcsere tanfolyam

Kedves MMTT tagok!

Ebben az évben október 5-10-ig Zágrábban kerül megrendezésre az ESPEN klinikai táplálási és anyagcsere tanfolyama, amelyen Társaságunk tagjai közül, a vezetőség javaslata alapján illetve támogatásával 3 fő vehet részt, pályázat alapján.

A jelentkezés feltétele:

  • az MMTT érvényes tagsága,
  • a vezetőség támogatása, írásban, indoklással
  • 1 közérdeklődésre számot tartó táplálással foglalkozó cikk referálása, ami a honlapra felkerül

 

A Társaság az elfogadott pályázók számára a 150 EUR részvételi díjat megtéríti, az utazás költségét mindenkinek magának kell vállalni. A tanfolyam szervezői biztosítják a szállást és teljes ellátást a résztvevők számára.

 

A tanfolyam programja és a jelentkezési lap angol nyelven a kapcsolódó dokumentumoknál található. A Társasághoz a pályázatok beküldésének július 20-ig kell megtörténni. A sikeres pályázókat augusztus 20-ig értesítjük, akik ekkor a jelentkezéshez szükséges minden segítséget megkapnak, hogy jelentkezésük a megadott határidőig elküldhető legyen.

 

Beküldés: tamasi1950@gmail.com, tomsits.erika@gmail.com, drnagyb@gmail.com. sahinp@vnet.hu

 

Tisztelettel: Sahin Péter, tud. titkár

 

Kapcsolódó dokumentumok: 1. ESPEN CCN 2018 program
Cikk értékelése Még senki sem értékelte a cikket.

Hozzászólások